India do të dërgojë muajin e ardhshëm një raketë në hapësirë me 103 satelitë, që është një rekord botëror, sepse asnjë vend deri më tani nuk e ka nisur kaq shumë satelitë në një mision të vetëm.

Siç është planifikuar, raketa do të niset në shkurt nga një bazë ajrore që gjendet në jug të vendit.

Tre satelitë janë indianë dhe 100 të huaj, ndër të cilat do të jenë satelitë amerikanë, francezë dhe gjermanë, shkruan sot AFP, transmeton KosovaPress.

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . India dërgon 103 satelitë në hapësirë India dërgon 103 satelitë në hapësirë Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!