Vitin tjetër mund të jetë koha kur do të zbulohen alienët, citohen ekspertë nga britanikja “Express”, në një artikull publikuar sot.
Ata bazohen në zbulimet që janë bërë së fundmi në këtë fushë.

“Zbulimi i madh është afër”, citohet Doctor Simon Foster, një fizikan nga Imperial College, në Londër.

Disa javë më parë, një studim i një mostre toke të marrë nga një robot i NASA-s, në një mal të planetit Mars, tregon se planeti i kuq, dikur ka pasur kushte të favorshme për krijimin dhe vazhdimësinë e jetës.

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . Shkencëtarët: Në vitin 2017 do të takojmë alienët Shkencëtarët: Në vitin 2017 do të takojmë alienët Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!