Një studim amerikan ka evidentuar se si femrat më të lumtura janë ato të cilat kanë një karrierë prej pornostarje. Duket se ato gëzojnë një autostimë më të madhe se mesatarja dhe se priren drejt një shkalle pozitiviteti më të lartë në jetën e tyre. Gjithashtu arsyeja e lumturisë së këtyre ” aktoreve” duket se është mungesa e tabuve dhe e kufizimeve shoqërore, kufizime të cilat, sipas studiuesve, do të mund të frustronin shumë njerëz “normal”.

17 qershor 2014 (gazeta-Shqip.com)

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . Studimi: femrat më të lumtura janë pornostaret Studimi: femrat më të lumtura janë pornostaret Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!